Hirdetés

A Horizon Forbidden West alapján is készülnek ruhadarabok

|

A Guerrilla Games új játéka által inspirált termékeket már most elő lehet rendelni.

Hirdetés

Jövőre folytatódik Aloy kalandja, hiszen érkezik PlayStation 5-re a Horizon Forbidden West, ami az eddig látottak alapján legalább annyira lenyűgöző lesz, mint elődje, a Horizon Zero Dawn. A széria legnagyobb rajongói pedig valódi relikviákat is begyűjthetnek a játékhoz kapcsolódóan, amik ráadásul egészen stílusosan mutatnak.

Hirdetés

A Guerrilla Games úgy döntött, már most boldoggá teszi a rajongókat, ehhez pedig a különböző videojátékos merchandise-okra szakosodott Insert Coint hívta segítségül. Kettejük partnerségéből jött létre a Horizon Raw Materials márka, ami gyakorlatilag összegyűjti a sorozat mellé megjelent termékeket.

A srácok bemutattak egy kabátot, egy rövid ujjú pólót, valamint egy sapkát, amihez egy menő kitűző is tartozik. Ráadásul mindegyiket a készülő Horizon Forbidden West inspirálta, és már elő is lehet őket rendelni.

Egyébként a korábban megismert Horizon Zero Dawn társasjáték, valamint a készülő képregénysorozat is a Horizon Raw Materials brand alá tartozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)