Hirdetés

A Horizon Forbidden West hőse a világ legismertebb divatmagazinjának címlapjára került

|

Aloy pózol az olasz Vanity Fair címlapján, mi pedig rohannánk az újságoshoz.

Hirdetés

Míg a világ egyik fele az Elden Ringet pörgeti, addig a másik csak most kezd igazán belemelegedni a Horizon Forbidden West történetébe. Aloy második kalandja hatalmas sikernek ígérkezik, erre pedig még a Vanity Fair is felfigyelt.

Aloy elfoglalta a magazin borítóját, és Ofmario Manca, a vezércikk írója nem győzte dicsérni a karakter dizájnját és szerepét a modern médiában. A cikkben Ofmario kiemeli Aloy "zord küllemét", amitől szerinte a karakter magasan kiemelkedik a modern média hősnői közül.

Hirdetés

A Vanity Fair írója szerint:

"Aloy nem egy anyuka, vagy valaki jegyese és nem is mellékszereplő vagy kisegítő. Egy erős és bátor nőről beszélünk, aki fegyvereit használva próbálja megtalálni magát, miközben magán hordja az emberiség gyengeségeit, félelmeit, aggodalmait és annak minden pszichológiai jellemzőjét."

Ofmario egyébként a cikk kapcsán kikérdezte Angie Smets producert is, aki szerint mind nagyon büszkék Aloy karakterére. Sikerült egy szerethető és izgalmas hőst alkotniuk, aki büszkén állhat a Sony jól ismert játékhősei közé. 

Nektek hogy tetszik eddig a Horizon Forbidden West? Kedvelitek a hősét?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)