Hirdetés

A Horizon Forbidden West szörnyei felbukkantak a valóságban, PS5-öt nyerhetünk a segítségükkel

|

A megjelenés örömére a Sony a világ több nagyvárosában is kiállított hatalmas Horizon Forbidden West szobrokat, melyek nemcsak látványosak, de titkos kódokat is rejtenek.

Hirdetés

A PlayStation 4 és PlayStation 5 tulajdonosok már valószínűleg nagy lelkesedéssel pörgetik Alloy legújabb kalandját a Horizon Forbidden West világában. A széria második felvonása mindenkit levett a lábáról, és mi sem győztük eleget dicsérni. A megjelenés körüli izgalmaknak még nem értek véget, amiről a Sony marketingkampánya is gondoskodik. A világban felbukkantak ugyanis hatalmas gépszörny-szobrok, melyek titkokat rejtenek.

A 3 és fél méter magas szépségek egyrészt ijesztő részletességgel mutatják be ellenfeleiket, másrészt viszont hozzásegíthetnek bennünket egy PS5-höz. A szobrok plakettjein ugyanis szerepelnek kódok, amelyeket ha megadunk ezen az oldalon, akkor lehetőségünk nyílik arra, hogy nyerjünk egy új konzolt. Ebben a nyereményjátékban egyébként hazánk lakosai is részt vehetnek.

Hirdetés

Utóbbival csak az a bökkenő, hogy hozzánk legközelebbi Forbidden West szobor Londonban található. Éppen ezért a PlayStation srácai több promóciós anyagon keresztül is  közzé fogják tenni majd a kódokat, de a Stevivor írói egy kupacba szedték őket azok kedvéért, akiknek nincs kedvük órákig keresgélni.

Sok sikert kívánunk azoknak, akik szerencsét próbálnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)