Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn történetét meséli tovább ez a képregény

|

Horizon: Zero Dawn rajongóknak van egy jó hírünk: már a nyáron megtudhatjuk, hogyan folytatódott Aloy sztorija.

Hirdetés

Mondanánk, hogy nagy összegekben mernénk fogadni a Horizon: Zero Dawn folytatására, de az csalás lenne, hiszen a Horizon: Zero Dawn 2 pletyka után pár álláshirdetés is erősen aláhúzta azt, hogy a Guerrilla Games jelenleg is ezen a projekten szorgoskodik, azonban a feltehetően PlayStation 5-re készülő projekt megjelenésére nem egyhamar számíthatunk. Lesz azért mivel elütni az időt.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn társasjáték mellett egy képregény is gondoskodik majd róla, hogy visszatérhessünk a Guerrilla Games által megálmodott fantáziavilágba. A szimplán csak Horizon: Zero Dawn címre keresztelt képregénysorozat első száma augusztus 5-én jelenik meg a Titan Comics kiadásában, a történet főszereplője pedig egy Talanah Khane Padish nevű vadász lesz - ő volt Aloy mentora a lány Hunters Lodge-béli ténykedései során. A füzetek lapjain Talanah-nak egy új fenyegetéssel kell szembenéznie és kiderítenie, hogy mi történt Aloy-jal a játék eseményeit követően. A GamesRadar kapott a kiadótól öt borító-variációt is, íme: 

A sztori egyik felelőse az az Anne Tool, aki a játék történetének írásából is kivette a részét, míg a rajzok Ann Maulina (Raruurien, Glow) munkáját dicsérik. Augusztus elején kiderül, hogy mit hoztak össze közösen. Ti le fogtok csapni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)