Hirdetés

A horrorfilmek mestere is megdicsérte a Halo Infinite-et

|

John Carpenter szerint a 343 Industries a sorozat legjobbját szállította le az új Halo játék kampánya képében.

Hirdetés

Manapság többen kóstolnak bele a videojátékok világába, vagy valamilyen más geek hobbiba, mint korábban valaha, de még így is néha váratlan helyről bukkan fel egy-egy interaktív alkotás dicsérete. Így például Henry Cavillen már meg sem lepődünk, amikor kiderül róla, hogy Warhammer-figurákat fest, de arra nem feltétlenül álltunk készen, hogy John Carpenter az új Halóról fog áradozni a Twitteren.

Hirdetés

Az olyan kultfilmek rendezője, mint A dolog, a Halloween franchise, vagy éppen a Menekülés New Yorkból, leggyakrabban a kosárlabdával, vagy a saját filmjeivel kapcsolatos üzeneteket oszt tovább a Twitter-oldalán, de nemrég videojátékos élményeiről is értekezett ugyanitt.

"A Halo Infinite egy szórakoztató lövölde. Rendkívül gyönyörű a megvalósítás és a dizájn. A Halo sorozat legjobbja"

- írta. A méltató szavakat aztán nem győzték megköszönni a szériához és a Master Chief kalandjait pénzelő Xboxhoz kötődő szakemberek, köztük a marketingért felelős Aaron Greenberg, a 343 Industriest vezető Bonnie Ross, vagy épp a Halo franchise-fejlesztési igazgatója, Frank O'Connor.

Sőt, úgy tűnik, Carpenterre még a tech-világ celeb-vezérigazgatója, a játékokról szintén sokszor markáns véleménnyel bíró Elon Musk is odafigyel, igaz, ő szűkszavúan csak annyit válaszolt,

"Jó kampány."

John Carpenter egyébként még ha ritkán is beszél a gamingről, korábban is megosztotta már a játékokkal kapcsolatos gondolatait. 2013 végén például elárulta, hogy az azévi játékok közül a kedvencei az Assassin's Creed IV, a Far Cry 3, a The Last of Us, a Dead Space 3, és a Remember Me voltak, becsúsztatva a toplista végére az egy évvel korábbi Borderlands 2-t, amit csak ekkor tudott bepótolni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)