Hirdetés

A játékosok már rituálékat hajtanak végre, hogy ne késsen többet a Cyberpunk 2077

|

A CD Projekt Red eddig mindig 91 a nappal tervezett megjelenés előtt jelentette be, hogy csúszik a Cyberpunk 2077 - ma pont ennyire vagyunk a premiertől.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt fantasztikus minősége után a játékosok már tűkön ülve várják, hogy vajon mit hoz ki a CD Projekt Red az új franchise-ából, a Cyberpunk 2077-ből. Egy jó játék elkészítéséhez idő kell, emiatt pedig már többször halasztották el a játék megjelenését, a mostani tervek szerint pedig november 19-én kerül majd a boltokba a kaland. Vannak játékosok, akik már a felsőbb erők bevonásával szeretnék elérni, hogy ez legyen a végleges dátum.

Hirdetés

A Twittern mutattak rá arra a valószínűleg véletlen, mégis szórakoztató összefüggésre, hogy eddig mindig 91 nappal az tervezett megjelenés előtt jelentette be a CD Projekt Red, hogy több időre van szükségük a Cyberpunk 2077 tető alá hozásához. Mivel pontosan ma vagyunk 91 napra a novemberi premiertől, így azok, akik hisznek az átkokban, elkezdhetnek izgulni, hogy beüt-e a ménkű a nap folyamán. Vannak aki nem bízták a véletlenre a dolgot és egy rituáléval próbálták elűzni a késés rontó szellemeit:

A kis szentélyben láthatunk képeket a játékból, Keanu Reevesről és a fejlesztőkről is, emellett pedig a szertartást végrehajtó Husain Nusair az kántálja, hogy "nincs késés, nincs késés, nincs késés". Mi is küldjük a szellemi energiát, hogy a bájtok istenei kegyesek legyenek hozzánk, és november 19-én tényleg megkapjuk a Cyberpunk 2077-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)