Hirdetés

A John Wick alkotója dolgozik a Streets of Rage adaptációján

|

A SEGA egy újabb klasszikussal készül meghódítani a mozivásznakat, és ehhez a melóhoz még John Wick atyját is felfogadták.

Hirdetés

A Streets of Rage a '90-es évek egyik legnépszerűbb beat-em-up mókája volt. A cím először a SEGA Genesisen bukkant fel, az évek során pedig több folytatást is kapott. A lényeg egyébként annyi volt, hogy két korábbi rendőrrel kellett levernünk az utca bűnözőit.

Egy nagyon jó akciófilm alapjai vannak elrejtve a franchise alapjaiban, a John Wick alkotója, Derek Kolstad pedig ki fogja ásni azt onnan.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Derek Kolstad lesz a projekt írója, így akik szerették a John Wick filmeket, azoknak nem lesz mitől tartaniuk. Ettől függetlenül rengeteg kihívással kell szembenéznie majd a csapatnak a játék adaptálásánál. A Sonic filmek szerencsére bizonyították, hogy kellő idővel és erőforrással mindent meg lehet oldani.

Hollywood és a játékipar egyre közelebbi kapcsolatot ápolnak, és bár a közelmúltban sem lett minden filmadaptáció osztatlan siker, azt talán már kimondhatjuk, hogy túl vagyunk az Uwe Boll jelölte sötét koron.

Nemrég egyébként külön videóban szedtük össze a legrosszabb videojátékos filmeket (Bollt direkt csak +1-es versenyzőként raktuk fel, neki az egész munkássága kitöltene egy ilyen videót):

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)