Hirdetés

A John Wick írója játékadaptációkat szeretne átvinni a tévéképernyőkre

|

A John Wick franchise filmekért felelős író, Derek Kolstadról úgy hírlik, hogy két indie játék megfilmesítési jogai körül ólálkodik.

Hirdetés

A John Wick filmeket nemigen kell ma már bemutatni, korunk egyik legjobbnak titulált akciófilm-szériája nagy rajongótábornak örvend. Most pedig arról lehet hallani, hogy a filmekért felelős író, Derek Kolstad a tavalyi év egyik indie-sikerét, a My Friend Pedro-t és a kevésbé ismert 2017-es Bendy and the Ink Machine című játékot szeretné a adaptálni. 

Hirdetés

Kolstad egy interjúban ódákat zengett a két játékról, és elmondta, szeretné őket megvalósítani a John Wickhez hasonló szinten, viszont azt is közölte, hogy erre biztosan nem mostanában kerül majd sor. Nagyon kezdeti fázisban van ugyan még csak ez a két projekt, és egyelőre nem tudja, hogy miként lenne képes őket érdemben megvalósítani.

Aki ne ismerné az említett játékokat, annak érdemes tudni, hogy a My Friend Pedro a tavalyi év egyik nagy indie meglepetése volt, a Devolver Digital-nak köszönhető a kétségkívül humoros akcióbalett. A játékból a nyitóhétvégéjén több, mint 250 ezer példány fogyott el. A Bendy and the Ink Machine viszont egy kevésbé ismert horror-akció-puzzle cím a 2017-es évből. A Joey Drew Studiosnak köszönhető az egyedi, 1940-es évekre jellemző "Disney-stílusú" indie gyöngyszem, ami mindenképp megér egy próbát azoknak, akik kicsit el akarnának rugaszkodni a mainstream vonulattól.

Hasonlóképp járnak a John Wick fanok is, ugyanis a filmszéria negyedik része 2022-nél korábban nem fog a mozikba kerülni, már ha addig egyáltalán kitart a világ - közölte a járványra célozva Kolstad.

Viszont ne csüggedjen az, aki súlyos John Wick elvonásban szenved, ugyanis a John Wick Hex játék május 5-én startolt el PlayStation 4 konzolokon, a PC-s verzió pedig még előző év végén jelent meg. Az Xbox One-os kiadás jelenleg fejlesztés alatt áll. Hogy milyen lett maga a játék? Erről a tesztünkből tudhattok meg többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)