Hirdetés

A KFC konzoljában csirkét is lehet tárolni

|

Jöhet PlayStation 5, jöhet Xbox Series X, de amíg egyikben sincs beépített csirketartó, nem érhetnek fel a KFConsole-hoz.

Hirdetés

Egész komolyan rástartolt az utóbbi pár évben a KFC a gamerekre: láttunk már Sanders ezredes főszereplésével készült randiszimulátort, valamint több e-sport versenyt is. Most bejelentették a KFConsole-t, és attól tartunk, ez valójában a látszat ellenére nem csak egy megkésett áprilisi tréfa. A tökéletes időzítéssel a PlayStation 5 bemutató után leleplezett konzol úgy néz ki, mint egy KFC-s vödör, az ígéretek szerint 4K-ban és 120 fps-sel képes játékokat futtatni, melyet egy 11 GHz-es processzor segít elő (ami alighanem finom utalás arra, hogy a csirkékhez 11 különböző fűszert használnak fel), és cross-platform kompatibilis, jelentsen ez bármit.

Hirdetés

A legjobb, hogy lehet benne csirkét sütni, vagy legalább melegen tartani. A teljes leleplezésre november 12-én kerülhet sor. A cég egyik illetékese annyit mondott, alig várják, hogy a rajongókhoz eljuttathassák a gépet, ami persze nem jelenti, hogy ez egy valódi termék, de az simán elképzelhető, hogy készül belőle egy darab, amit aztán egy nyereményjáték során adnak oda valakinek.

Az Xbox hivatalos fiókja egyébként feltette a mindannyiunkat foglalkoztató kérdést: lehet fektetve használni? Egyelőre nincs válasz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)