Hirdetés

A kiszivárgott Super Mario Bros. poszter szerint egy régi ismerős is benéz

|

Nagyon úgy néz ki, hogy a Nintendo és az Illumination visszanyúlnak a franchise legkorábbi időszakába, és minden régi pajtást behúznak.

Hirdetés

A The Super Mario Bros. Movie következő trailere ma fog befutni, de még annak premierje előtt kiszivárgott az új poszter alapja. A képen Mario és Luigi próbálnak nagyon menőn állni Brooklyn közepén, de hiába ők vannak a poszter fókuszában, egy mellékszereplő most mindenkit sokkal jobban érdekel.

A kép hátterében ugyanis egy régi ismerős álldogál a helyi borbély ajtaja mellett: Pauline. A karakter először az eredeti Donkey Kongban tűnt fel, és azóta vendégszerepelt pár nagyobb címben, köztük a Super Mario Odyssey-vel.

Hirdetés

Hogy mi lesz Pauline szerepe a filmben az még kérdéses, de talán majd a mai trailer tisztázni fogja a helyzetet. Azt is érdemes hozzátenni, hogy ugyan a lenti kép hitelesnek tűnik, mindig megvan az esélye, hogy palira vesz bennünket egy "jól informált szivárogtató".

A The Super Mario Bros. Movie 2023. április 7-én kerül majd az amerikai mozikba. Ti várjátok a premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)