Hirdetés

A Kojima Productions egy új ereklyével gyűjt az ukrajnai háború menekültjei számára

|

Kojima játékai mindig is tele voltak háborúellenes üzenetekkel, így nem meglepő, hogy ő is kiveszi a részét a segítésből.

Hirdetés

A Kojima Productions az irodájának költöztetése és a PlayStation rajongók álnok elárulása közben egy új projektbe is belefogott: a csapat elkezdett árusítani egy új kegytárgyat, aminek bevételeiből az Ukrajnából távozó menekülteket szeretnék megsegíteni.

Az orosz támadás után az ukrán lakosság jelentős része kénytelen volt elmenekülni otthonából, és sokan (többek között) Japánban leltek biztonságot. Kojima és cége szeretné segíteni az érkezőket, ahogy csak lehet.

Hirdetés

A gyűjtéshez árusított apróság egy dúralumíniumból készült medál, ami a béke jelét ábrázolja. A hivatalos nevén Ludens Peace Mark Unit már előrendelhető 40 euróért (ez nagyjából 16 000 forintnyi kiadást jelent), és csak limitált példányszámban lesz elérhető. 

Ha sikerül előrendelnetek, nagyjából augusztus környékén számíthattok az érkezésére. A medálból beérkező bevételek teljes egészét a menekülteknek fogják adományozni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)