Hirdetés

A Kojima Productions órájában egy GPS igazítja helyre az időzónákat

|

A Death Stranding alkotójának stúdiója egy, a rajongók számára nagyon izgalmas megállapodást kötött a Seiko nevű karóraóriással.

Hirdetés

A Kojima Productions hamarosan piacra dobja majd saját óráját a Seiko közbenjárásának köszönhetően. A "Kojima-stílusú" Seiko Astron 2021 közepétől lesz megvásárolható, és köszönhetően az Astronba épített technológiának, nem a borítás lesz benne a legkülönlegesebb. Ez a karóra tényleg a gyártó egyik legizgalmasabb modellje a szívébe ültetett hálózati megoldásoknak köszönhetően.

A Seiko Astron órák ugyanis képesek egy gombnyomással igazodni a helyi időzónához, és folyamatosan kapcsolatot tartani egy GPS hálózattal, ráadásul még elem sem kell az eszköz működtetéséhez: az egészet fényalapú technológia hajtja.

Hirdetés

Az Astron Kojima verziójából összesen 1000 darabot dobnak majd piacra, és azok darabára 374 000 jen (nagyjából 1 048 000 Ft) lesz. Természetesen mint minden limitált kiegészítőnél, itt is belevésik majd minden példányba az adott darab sorszámát.

A Seiko Astron Kojima Productions kiadása 2021 júniusától lesz megvásárolható világszerte a márkaboltokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)