Hirdetés

A konzolháború új frontja a cipőpiac

|

A PlayStationt a Nike, az Xboxot az Adidas támogatja a háború új színterén.

Hirdetés

A korszakos Xbox vs. PlayStation csata egy kicsit kilép a gaming világból a cipők piacára, ahol a két nagy konzolcég két nagy csukagyártó mögé áll be. A Sony már egy ideje együtt dolgozik a Nike-val, akik néhány napon belül kiadják a PS5 inspirálta cipőkkel, miközben a Microsoft az Adidasszal szerződött le az Xbox csukák megtervezéséhez.

A PS5-stílusú Nike-páros már május 14-én befut, így az Xboxos csapatnak esélye sincs utolérni őket, pláne, hogy még a hivatalos bejelentés sem érkezett meg az Adidas oldaláról.

Hirdetés

Egy tervrajz és egy fotó már kiszivárgott a Complex nevű weboldalnak köszönhetően, aminek szerkesztői szerint az első Xbox cipők júniusban érkeznek majd. Az igazán érdekes a dologban, hogy a Complex értesülései szerint a Microsoft egy egész termékvonalra szerződött le az Adidasszal, így egy új csukapár érkezik majd októberben és novemberben is.

Ti melyik csukát választanátok? Nike vagy Adidas? Xbox vagy PlayStation? A futási sebességetek valószínűleg egyikben sem lesz jobb, így a döntőpont a stílus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)