Hirdetés

A következő Warcraft könyv főszereplője Sylvanas lesz

|

A tragikus sorsú elf védelmezőből lett hordás hadvezér története még idén ősszel megjelenik.

Hirdetés

A Blizzard bejelentette, hogy hamarosan érkezik a következő World of Warcraft regény, amit ismét Christie Golden vet papírra, és aminek a középpontjában ezúttal Sylvanas Windrunner áll majd. A Warcraft könyvek az elmúlt években elsősorban arra szolgáltak, hogy összekössenek két WoW kiegészítőt, de a mostani kötet inkább karaktertanulmány lesz, mint sem egy kifejezetten új történet. Aki olvasta az Arthas és Illidan regényeket, az nagyjából tudja mire számíthat, legalábbis a formátumot tekintve.

Hirdetés

Túl sok részletet nem tudunk, de annyi biztos, hogy megismerhetjük Sylvanas életútját a WarCraft III-as eseményektől kezdődően a World of Warcraft: Shadowlands történetééig. Az ő szemszögéből nézhetjük végig Arthas pusztítását, Teldrassil felperzselését, és a Jailor hadjáratát. A regény (hasonlóan a korábbiakhoz) valószínűleg kiigazítja a lore némely egyenetlenségét is.

A Sylvanas november 9-én érkezik majd, és hangoskönyv formában is megvásárolható lesz. Az utóbbit maga a karakter szinkronszínésze, Patty Mattson fogja felolvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)