Hirdetés

A Kratost alakító színész szerint miatta csúszik a God of War: Ragnarök

|

Christopher Judge úgy érezte, be kell vallania, ő áll a halasztás mögött.

Hirdetés

2020-as bejelentése óta jóformán semmit nem hallottunk a God of War: Ragnarökről mindaddig, amíg szeptember elején a PlayStation Showcase során a Sony meg nem mutatta a játékot, és el nem kezdte szórni az első infókat a várható újdonságokról. Még mindig nem tudunk mindent, de a megjelenés egyébként is csak 2022-re esedékes, ellentétben a korábbi tervekkel.

Rengeteg játék csúszott 2021-ben, úgyhogy nem lepődtünk meg, hogy az új God of War is később jön, de a halasztás oka állítólag egészen más.

Hirdetés

A Kratost alakító Christopher Judge ma tweetben ismerte be, hogy a God of War: Ragnarök miatta csúszott. Elmondta, hogy 2019 augusztusában nem tudott járni, csipő- és térdműtétje volt, a fejlesztők pedig kénytelenek voltak várni, míg felépül. Köszönetet mondott a Sony Santa Monica csapatának, hogy fenyegetések helyett támogatásukról biztosították őt, és hálát adott azért, hogy megkapta a szerepet.

A Sony ismert arról, hogy annyi időt ad a stúdióinak, amennyi csak kell, cserébe ők fantasztikus játékokat készítenek, amikkel aztán könnyű érvelni a PlayStation konzolok mellett. Persze ehhez az is kell, hogy valamilyen üteme azért legyen a megjelenéseknek, és ne teljen el év egy-két igazán sikeres játék nélkül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)