Hirdetés

A Lady Dimitrescut megtestesítő két nő megmutatta, milyen a tökéletes cosplay

|

A Resident Evil Village kedvenc dívájának megformálói igazán hitelesek tudnak lenni, nem túl meglepő módon.

Hirdetés

Tudjuk, hogy már mindenki rengeteg Lady Dimitrescut cosplayt látott a Resident Evil Village kapcsán, még mindig van azonban olyan vállalkozás, ami mellett egyszerűen nem mehetünk szó nélkül.

Történt ugyanis, hogy a számtalan tehetséges cosplayer után, most az a két nő is megformálta (újra) Lady Dimitrescut, akik a Capcom műhelyében segítettek eleve életre kelteni a népszerű karaktert. 

Először érkezzen a kifutóra az a hölgy, aki a Resident Evil Village főgonoszának arcmodellje volt. Helena Mankowska spanyol színésznő tekintete és mimikái minden alkalommal visszaköszönnek, mikor rossz (vagy épp jó?) döntést hozunk a játékban.

Hirdetés

A következő hölgy Maggie Robertson, aki tulajdonképpen a legjobb megtestesítője a karakternek, hiszen a hangján túl a mozgása és játéka is kellett Lady Dimitrescu megalkotásához. Nem is jelmezzel, sokkal inkább egyedi stílusával könnyedén idézi meg a figurát, ami azért nem túlságosan meglepő:

Abban talán megegyezhetünk, hogy ilyen jó alapanyagból nem is csoda, hogy a Capcom egy ilyen erős és rendkívül népszerű karaktert tudott alkotni.

Ha még nem próbáltad a játékot, a tesztünkből kiderítheted, hogy érdemes-e belekezdened. Spoiler: szerintünk érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)