Hirdetés

A legbetegebb játékreklámok

|

Volt idő, amikor a nem kellett különböző jogszabályok között lábujjhegyen lavíroznod, amikor reklámozni akartad a termékedet. Ezekre a dicsőséges(?) időkre emlékezünk.

Hirdetés

Manapság már nagyon oda kell figyelni, hogy egy-egy reklámmal meg ne sértsél valakit véletlenül, mert sokan már úgy járnak a bíróságra, mint más a zöldségeshez. Ilyet például nem lehet csinálni.

De nem mindig volt ez így. Emlékszünk még olyan időkre, amikor a szandál-zokni nem bug volt, hanem feature, amikor gondolkodás nélkül a konkurencia pofájába vághattad, hogy jobb vagy, amikor két cicivel bármit el lehetett adni és bármelyik beteg ötletedből reklám születhetett. Szemezgessünk egy kicsit, mert szombat van, amikor még a játékvilág is másnapos. 

A képek eredetiségéről nem vagyunk meggyőződve, de azt hiszem, hogy itt nem is ez a lényeg.

Sok év távlatából is hihetetlen, hogy a "használd a kontrollert, Luke"-ra egyszer valaki rábólintott.

Ahogy említettük. Nővel. Mindent. El. Lehet(ett). Adni.

E.T-nél már csak az Atarinak jött volna jobban a segítség.

Tippeljük meg, hogy egy ilyen Mortal Kombat X reklámért most mennyit fizetne Ed Boon.

Ez a "This is for the gamers" hiperdurva változata.

A Daikatana reklámkampányát a játékvilág egyik legnagyobb buktájaként tartja számon a történelem. Pedig Romero szukájának lenni nem rossz.

Ez a reklám csak simán undorító. Viszont úgy ennék most egy nyelvszínezős nyalókát. Pedig az is undorító volt.

Polgári per várható 3...2...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)