Hirdetés

A legújabb Among Us horror kisfilmben már nyoma sincs a cukiskodásnak

|

Egyre több tehetséges tartalomgyártó érzi úgy, hogy para Among Us animációkat kell készíteni, mi ennek pedig csak örülni tudunk.

Hirdetés

Decemberben már beszámoltunk egy ütős Among Us horror animációról, amelynek később az előzménye is elkészült. Kiváló lett mindkét videó, ezek az alkotások azonban megpróbáltak a realisztikus vonal mellett azért valamit meg is tartani az alapokból, így lettek a főszereplők nagyfejű, zömök kis lények.

Nos, létezik egy olyan Among Us kisfilm is, ami teljesen más irányba indult el, de hasonlóan kiválóan sikerült.

Hirdetés

GoldenLane Studio munkája kicsit más, itt ugyanis nem zömök, nagyfejű cukiságok lesznek a szörnyeteg prédái, az egész Among Us egy meglehetősen realisztikus, és épp ezért még félelmetesebb környezetbe lett átültetve. A végeredmény magáért beszél, lessétek meg gyorsan a videót. 

A csatorna egy korábbi videója pedig egyébként azt mutatja be, milyen is egy tökéletes imposztor: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)