Hirdetés

A legviccesebb The Last of Us Remastered bugok

|

A The Last of Us méltóképpen zárta a múltgenerációt, majd a PlayStation 4 első kihagyhatatlan címeként visszatért. Minden tekintetben zseniális, de persze nem tökéletes.

Hirdetés

A The Last of Us tesztemben azt hiszem már megfelelően körbenyalogattam a Naughty Dog játékát, a PS4-es verzióról szóló értekezésünket pedig hamarosan olvashatjátok itt, a GSO-n.

Az elidegeníthetetlen érdemei ellenére még a The Last of Us sem volt hibátlan és természetesen a Remastered verzió sem az. A sikerjátékoknál egyébként gyakran megfigyelhető, hogy még a bugok és glitchek miatt sem tudunk igazán mérgesek lenni rájuk, a Grand Theft Auto V hibáin például lassan egy éve nevetgélünk. A Kotaku összegyűjtötte a The Last of Us Remastered legviccesebb sántítós jeleneteit, amikkel én mondjuk nem találkoztam, de valószínűleg az sem zavart volna különösebben, ha igen.

Ettől mondjuk azért meghűlt volna bennem a fekália.

A furcsán lovagló Ellie.

Persze ez meg neki állóhelyzetben is.

Mindenki repül.

Vagy esik.

Vagy az elméjével mozgat tárgyakat.

Találkozhatunk ragaszkodó hordókkal...

Táncoló ellenségekkel...

... és a világ legkeményebb madaraival is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)