Hirdetés

A Liverpool focistájának ott kellett hagynia egy FIFA 22 bajnokságot, hogy egy igazi meccsen szórhassa a gólokat

|

Diogo Jota élete olyannyira mozgalmas, hogy néha összeakad benne az e-sport és a klasszikus labdarúgás.

Hirdetés

A mindössze 24 éves portugál középpályás, Diogo José Teixeira da Silva tavaly ősszel igazolt a Wolverhampton Wandererstől a Liverpoolba, ahol egy elég sikeres szezont pörget jelenleg is. Diogo Jota azonban profi labdarúgó karrierje mellett az e-sport világában sem ismeretlen. Saját e-sport csapattal rendelkezik, és nem túl meglepő módon a FIFA játékokban kergeti előszeretettel a virtuális lasztit. Nemrég épp egy FIFA 22-es bajnokságban kellett volna játszania, de sajnos dobbantania kellett, hívta a kötelesség. 

Pont akkor kellett volna ugyanis lejátszania a FIFA 22 meccset, mikor a valóságban is fel kellett húznia a Liverpool mezét, és pályára kellett lépnie egy Premier League meccsen.

Hirdetés

E-sportos csapattársai érthető módon szomorkodtak azért, mert Diogónak ki kellett hagynia a FIFA 22-es meccset, de elég hamar "megbocsátottak" neki, hiszen a Liverpool 4:0-ra legyőzte a Southamptont, a négy gólból kettőt pedig maga Diogo Jota lőtt. A középpályás ezzel már hét találatnál jár a most futó szezonban - négy góllal marad csak el a listavezetőtől, vagyis csapattársától, Mohamed Salah-tól. 

A teljes történethez az is hozzátartozik, hogy Diogo egyik gólját elég rendhagyó módon ünnepelte, gólöröme gyakorlatilag úgy nézett ki, hogy leült az Anfield gyepére, és azt imitálta, hogy egy kontrollerrel játszik éppen. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az alábbi tweetet Yanis "Lyamooo" Aguili tette közzé, vele kellett volna játszania Diogónak az említett FIFA 22-es tornán. Ez a meccs elmaradt, de a Liverpool drukkerei valószínűleg cseppet sem szomorkodnak ezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)