Hirdetés

A magyar demoscene és a swapperek titkairól mesél az ötödik Vakondok dokumentumfilm, ekkor nézheted meg

|

Hamarosan mozikba kerül az új Vakondok dokumentumfilm, a Stamps Back.

Hirdetés

Két éve számoltunk be arról, hogy készül a következő Vakondok dokumentumfilm, a 80-as, 90-es swappereinek közösségét körüljáró Stamps Back, ahová akkor épp statisztákat kerestek. A film közben elkészült, most pedig már azt is tudjuk, mikor várható maga a díszbemutató. Véssétek tehát fel a naptárba: a Stamps Back mozipremiere 2022. december 12-én lesz Budapesten a Lurdy moziban, jegyek már kaphatók online.

Ez immár a Vakondok széria ötödik filmje (a korábbi részek például a magyar videójáték-fejlesztés hőskoráról, vagy épp a demoscene jelenkori helyzetéről szóltak), melynek életrehívásához 2019-ben indult egy Indiegogo kampány - itt sikerült a kitűzött célt túlteljesíteni. 

Hirdetés

Szervezés alatt állnak az esetleges vidéki vetítések is, ha ezekről szeretnétek majd információkat, akkor érdemes figyelni a hivatalos weboldalt és a Vakondok Facebook-oldalát is.

Amíg a bemutatót várjuk, illetve várjátok, az alábbi videóban olyan jeleneteket nézhettek meg, amik végül kimaradtak az új filmből. 

A Vakondok korábbi négy részét itt éritek el:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)