Hirdetés

Napi büntetés: a Mario família legkellemetlenebb családi fotói mindent visznek

|

Egy tehetséges művész megálmodta, milyen lenne pár '80-as években készült ciki családi fotó Marióéknál.

Hirdetés

Le Moon Art Studio Facebook-oldalon bukkantunk rá az alábbi gyöngyszemekre, amik a Midjourney nevezetű képkészítő mesterséges intelligencia V4-es verziójával készültek. Tényleg egészen elképesztő, mire képesek mára ezek az MI-k a megfelelő kezekben. Ezekhez a képekhez ugyanis nem kevés kreativitás is kellett.

Gyakorlatilag arról van szó, hogy klasszikus videojátékos franchise-ok mentén az alkotó elképzelte, milyenek lehetnének az 1980-as évek ciki családi fotóit idéző képek. Minket elsősorban a Mario vonal fogott meg, de létezik már például Street Fighter, Pokémon, vagy Batman verzió is ezekből a családi képsorozatokból.

Hirdetés

Az alábbi galériában tehát a Le Moon Art Studio MI-vel gyártott képeit nézhetitek meg, valahogy így festene a '80-as években egy Mario-család, illetve annak össznépi fotózása. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)