Hirdetés

A Marvel és az Xbox Doctor Strange 2 témájú egyedi konzolt villantott

|

Pofás dizájnt raktak egy Xbox Series S-re, még egy csápos gonosztevőnek is jutott hely az új generációs konzolon.

Hirdetés

Nagyon közel vagyunk már a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film premierjéhez, és érthető, ha már valaki alig várja, hogy beülhessen a moziba, hiszen az eddig látottak alapján nagyon érdekesnek ígérkezik a mágus újabb kalandja.

Elég egyértelmű, hogy a következő MCU-s filmben a Pókember: Nincs hazaútban látottakhoz képest jóval őrültebb dolgokat fog elénk sodorni a multiverzum, és a Marvel Studios már nagyon készülhet a premierre. Még az Xboxot is bevonták a készülődésbe.

Hirdetés

A két csapat közösen indított egy nyereményjátékot, amelynek keretén belül esélyük nyílik a rajongóknak arra, hogy megnyerjenek egy spéci festésű Xbox Series S-t, amihez négy egyedi kontroller is készült. A konzolon a Sanctum Sanctorum ismerős ablaka mellett szerepel egy csápos, egyszemű szörnyeteg is, Gargantos, aki várhatóan a Doctor Strange 2. egyik rosszfiúja lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A négy kontroller a film főbb szereplőihez kapcsolódik, így külön dizájn készült Doctor Strange, a Skarlát Boszorkány, Wong és America Chavez alapján is. A nyereményjáték részleteit ezen az oldalon találjátok. Pofonegyszerű egyébként a belépés, szimplán meg kell osztani egy tweetet. Egyetlen szerencsés játékos nyerheti majd meg a konzolt és a kontrollereket is.

Szerintetek is jobban festene a konzol a film logója nélkül? Eléggé belerondít az összképbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)