Hirdetés

A Marvel-moziverzum sztárja lesz a PlayStation-exkluzív franchise-ból készülő sorozat főszereplője

|

A Zombieland és a Deadpool írói dolgoznak a készülő Twisted Metal adaptáción.

Hirdetés

Első pillantásra nem tűnik a világ legjobb üzletének egy tetszhalott állapotban lévő videojátékos franchise-t tévésorozattá gyúrni (emlékeztetőül: utoljára kilenc éve hallatott magáról a Twisted Metal), de a Sony nyilvánvalóan hisz benne, különben nem próbálná újra és újra adaptálni.

A 2012-es reboot idején Brian Taylor a Crank - Felpörögve rendezője vitte volna filmvászonra a posztapokaliptikus roncsderbit, de végül a döntéshozók túl költségesnek ítélték a projektet, a rajongótábort pedig nem elég népesnek ahhoz, hogy megtérüljön a befektetés. Most viszont úgy tűnik megvan a tökéletes formátum, és talán még a bizonytalan jóslatai miatt sokat kritizált Jeff Grubbnak is igaza lesz.

Hirdetés

Már 2019-ben szóba hozta a Sony Pictures Entertainment ügyvezetője, hogy készül egy Twisted Metal feldolgozás, de Tony Vinciquerra akkor adósunk maradt a részletekkel. Idén februárban derült ki, hogy a Rhett Reese és Paul Wernick (a Zombieland és a Deadpool írói) csatlakozásával felpörögtek az események, és most már a főszereplő kiléte sem titok többé.

Anthony Mackie bújuk majd John Doe, a nagydumás tejesember bőrébe, akinek nincs más feladata, mint eljuttatnia egy csomagot A-ból B-be. Ezt persze a posztapokaliptikus pusztaságon keresztülvágva tudja csak megtenni, amiből egyenesen következik, hogy párhuzamot vonhatunk a Mad Max filmekkel. Útja a játéksorozat több ismert karakteréét is keresztezni fogja, természetesen összefut majd az ikonikus jégkrémes autót vezető gyilkos bohóccal is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

John Doe egyébként a Twisted Metal: Blackben tűnt fel a Roadkill nevű járgány vezetőjeként, akit az amnéziája, és a tetoválásai kellett volna emlékezetes karakterré varázsoljanak. Kevés sikerrel, tegyük hozzá, de talán majd Anthony Mackie képes lesz életet lehelni belé.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatjuk majd a végeredményt, ahogy arról sincs elérhető információ, hogy melyik csatorna tűzi majd műsorra, vagy melyik streamplatform kínálatát fogja erősíteni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)