Hirdetés

A Marvelt utánozza a Netflix Sonic sorozata

|

A Sonic univerzum összes kedvelt karaktere felbukkan a szériában, és egy rakás új is.

Hirdetés

Egyre nagyobbá válik a Sega Sonic franchise-a: nemrég mutatkozott be a Sonic Frontiers videojáték, idén kaptunk egy Sonic folytatást a mozikba, és már az is kiderült, hogy mikor számíthatunk a harmadik filmre (arról nem is beszélve, hogy a Paramount spin-offokat is tervez).

Mindeközben készült a Netflix megbízásából egy animációs sorozat is, a Sonic Prime, amely a streaming szolgáltató felhozatalát és a villámgyors kék sündisznó világát egy olyan történettel igyekezett színesebbé tenni, amely képes meglepni a rajongókat és bevonzani új nézőket. 

Hirdetés

A Sonic Prime legújabb trailere alapján mindkettő sikerült: Dr. Eggman ugyanis a Sonic-kal és társaival vívott csatája közben egy másik világba röpítette hősünket, Sonic pedig az egész valóságért vívott háború középpontjában találja magát. Különös helyeket és még különösebb karaktereket fedez fel a kalandja során, ugyanis ádáz ellenségéből és barátaiból is számos változat létezik. Íme:

A Sonic Prime teljes évada december 15-én debütál a Netflixen. Ti végig fogjátok pörgetni a szezont?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)