Hirdetés

A Mass Effect trilógia színészei hamarosan együtt ünnepelnek valamit

|

Az N7 napra szervezett összejövetel jó alkalom lehetne a régóta pletykált Mass Effect remaster kiadás hivatalos bejelentésére.

Hirdetés

Ami május 4-e a Star Warsnak és április 26-a az Alien franchise-nak, az november 7-e a Mass Effect számára. Ilyen alkalmakkor rendszerint meglepi a BioWare a rajongókat valamilyen aprósággal; ez lehet néhány mutatós artwork, pár menő páncél az Anthem játékosainak, vagy a következő Mass Effect előzetese.

Most amiatt különösen izgalmas az N7 nap, mert már hosszú ideje tartja magát a pletyka, miszerint az EA áldását adta az első trilógia felújítására. Sőt állítólag már meg is kellett volna jelennie, csak a folytatásoktól játékmechanikailag elütő, és technikai szempontból a leginkább elmaradott hatást keltő első résszel akadt gondjuk a fejlesztőknek.

Hirdetés

Ennél jobb időpontot nehéz elképzelni a Mass Effect Legendary Edition néven hivatkozott remaster leleplezésére, pláne amikor még a trilógia szinkronszínészei közül többen összegyűlnek megünnepelni a nagy napot. Maga Shepard parancsnok, vagyis Mark Meer adott erről hírt a Twitteren.

A magyar idő szerint este nyolckor kezdődő eseményen részt vesz még Jennifer Hale, Steve Blum, Courtenay Taylor és sokan mások. A járványra való tekintettel nyilván virtuálisan megtartott összejövetel házigazdái a Karen Weeks éa Patrick Weeks lesznek a BioWare képviseletében.

Drukkoljunk együtt, hogy olyan bejelentést hozzon az este, aminek minden rajongó örülne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)