Hirdetés

A Metal Gear Solid 35. évfordulóját ünneplő NFT aukciós oldal valójában áprilisi tréfa volt

|

Világszerte milliók jókedvét törte le az, amikor a MetalGear35 weboldal NFT-ket kezdett hirdetni. Fellélegezhetünk.

Hirdetés

Az első Metal Gear Solid epizód hamarosan 35 éves lesz, így rengeteg rajongó kattintotta le lelkesen a hirtelen felbukkant MetalGear35th.com című weboldalt. A látogatók NFT aukciót találtak, nem csoda, hogy gyűlt a szemekben a könny.

Persze önmagában már senkit nem lepett meg ez a jelenség a Castlevania NFT vásár után, de mégis gyanús volt az ügy. Az oldalt egy Dreamhost nevű cég működtette, a Konami pedig általában a MarkMonitorral szokott együtt dolgozni. Hamar fény derült aztán az igazságra.

Hirdetés

Az oldal valójában csak egy április elsejei tréfa volt. Ha megnyitjátok, akkor egy üzenetet (és pár easter egget) találtok ott, ami arra kéri a Konamit, hogy egyrészt ne perelje be az oldal alkotóját, másrészt pedig, hogy NFT gyártás helyett az MGS2 és MGS3 visszaállítására koncentráljanak. A két klasszikus epizód korábban lekerült a digitális üzletek kínálatából.

A Konami egyébként a TechRadarnak megerősítette, hogy semmi közük a weboldalhoz, és dolgoznak azon, hogy "elrendezzék azt". A Metal Gear 35. születésnapja kapcsán még nem nyilatkoztak, de remélhetőleg jobb terveik vannak egy NFT kollekció kiadásánál.

Ti mit javasolnátok nekik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)