Hirdetés

A Metal Gear Solid film rendezője animációs sorozatot csinálna a játékból

|

Jordan Vogt-Robers visszahívná David Haytert, hogy ő adja Solid Snake hangját egy animációs adaptációban.

Hirdetés

Jordan Vogt-Roberts évek óta dolgozik a Metal Gear Solid filmes megvalósításán, de most új projektről kezdett beszélni. A rendező nagyon szeretné David Haytert, Solid Snake eredeti szinkronszínészét visszahívni a felvevő fülkébe egy Metal Gear animációs sorozat kedvéért. Nem kell aggódni, a filmről sem mondott le, egyszerre vinné a kettőt.

Hirdetés

Roberts egyébként nem csak David Haytert, de a sorozat összes eredeti szinkronhangját meg szeretné szerezni és egyszerre készíteni a sorozatot a filmmel. Utóbbi megvalósítása egyébként kifejezetten nagy kihívásnak bizonyult.

"Már hat éve dolgozok rajta, és minden nap harcolok azért, hogy rendesen adaptálhassuk az eredeti történetet a filmvászonra. Ez az én gyermekem. Hat évet adtam érte, hogy az a kemény, punk-rock, valódi Metal Gear legyen, ami hű Kojima elképzeléséhez, és addig harcolok ezért, ameddig csak kell."

Annak, hogy a Metal Gear film még mindig nem készült el az is része, hogy Jordan Vogt-Roberts egy olyan büdzsét akar összehozni, amivel tényleg megvalósíthat mindent egy tisztességes adaptációként.

"Nehéz a dolog. Bármilyen filmet összehozni Hollywoodban nehéz. Összehozni valami olyat, mint a Metal Gear még nehezebb."

Így, hogy egyszerre két Metal Gear projekten is gondozni akar, most nem lesz könnyebb a kihívás, de azért mi bizakodóak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)