Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator Pilóta Akadémia segít, hogy többet tudjunk a repülésről

|

Az Aeropark Budapest videósorozatában szakértők mesélnek a repülőkről és repülés alapjairól.

Hirdetés

Játékosok milliói indultak meg az ég felé a Microsoft Flight Simulatorban másfél hónappal ezelőtt, és a játék (vagy hát szimulátor) népszerűsége tovább növekszik. Aki komolyan veszi a szimulátorozást, sok beállítási lehetőséggel teheti izgalmasabbá az élményt, sokat tanulhat a repülésről magáról is.

Ehhez viszont nem árt pár alapvető ismeretet elsajátítani, mert sokkal jobb móka a felhők között szállni, mint a kifutópálya végén orral felszántani a földet. Ebben segít a Microsoft Flight Simulator Pilóta Akadémia is.

Hirdetés

Az Aeropark Budapest YouTube csatornáján rögtön hat, a sorozatba tartozó videó élesedett, melyekben szakértők mesélnek a repülőgépekről, az időjárási körülmények hatásairól, és minden olyan dologról, ami nem csak a való életben, de a Microsoft Flight Simulatorban is befolyásolja a repülés élményét. Akár játszani szeretnétek, akár a valódi repülés érdekel titeket, nézzétek meg őket, hasznosak és érdekesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)