Hirdetés

A Minecraftban készült el a The Legend of Zelda: Ocarina of Time remake-je

|

Egy lelkes alkotó modok és mindenféle trükközés nélkül készítette el az egész játékot a Minecraftban, és ezzel elhozta PC-re a klasszikus kalandot.

Hirdetés

Egy Rivero nevű lelkes Minecraft alkotó és hatalmas Zelda rajongó 7 évet töltött azzal, hogy átültesse kedvenc sorozatának ikonikus darabját a Minecraft kockavilágába.

Az egész pálya, minden szükséges küldetéssel és tárgyal extra modok nélkül készült el, és még így is sikerült annyira közel maradni az eredetihez, hogy mindössze 20 különbség van az eredeti Ocarina of Time és a Minecraft verzió között.

Amikor olyan dolgokról van szó, mint a széttörhető faládák, és a hiányzó pillangók, akkor mi azt tökéletes rekreációnak ítéljük. Elképesztő munka van az alkotásban, ráadásul teljesen ingyenesen letölthető mindenki számára.

Hirdetés

A kalapemelést kicsikaró döbbenetes munka így fest a gyakorlatban, nézzétek meg az alábbi videót!

A letöltéshez kattintsatok rá erre a linkre, és ha érdekel Rivero fejlesztési jegyzete, akkor csatlakozzatok az alkotó Discord csatornájához is, tanulságos olvasmányok vannak arrafelé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)