Hirdetés

A Minecraftban született meg a legújabb DOOM-játék

|

Egy lelkes rajongó és két év munkája kellett a projekthez.

Hirdetés

Ha a Minecraftról van szó, egyszerűen nem létezik az a szófordulat, hogy "nem láttuk jönni", hiszen a kockavilágban szinte bármit meg- és újra lehet alkotni: nemrég például a Genshin Impact fővárosát dobták össze egy laza 400 órás építkezéssel, előtte pedig a Halo ikonikus gyűrűje került sorra, ráadásul forgó kivitelben.

Most itt egy újabb fantasztikus rajongói alkotás a DOOM: Demons of the Nether képében, ám ez nem egy 100%-os rekreáció, hanem egy nagyrészt teljesen új Doom-játék, kimondottan a 2016-os Doom és a Doom: Eternal nyomán.

Hirdetés

A rendhagyó spin-off egyetlen ember, Sibogy munkája, aki két éven át dolgozott rajta. A négy pályán át (Mars, UAC Facility, The Foundry, The Nether) tartó single player hentelés a rajongói tartalmakat összefogó Kaland (Adventure) módhoz készült, tehát nem szükséges hozzá semmiféle mod, csak le kell tölteni a Planet Minecraftról, majd követni az itt található (fényképes!) telepítési instrukciókat.

Ha átestünk a folyamaton, máris belevethetjük magunkat a kalandba, ahol nem csak a Doom fegyverei  (igen, BFG is van) köszönnek vissza, de az olyan legendás ellenfelek minecraftos reinkarnációit is megkapjuk, mint a Cacodemon és a Revenant. A repertoár továbbá bossfightokat és átvezető filmeket is ígér, szóval nem érheti panasz az ingyenes csomagot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az első videós végigjátszások alapján fél óra körül lehet a játékidő, de már akad egy 6 perc alatti speedrun is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)