Hirdetés

A monitorod is összevérezi a The Callisto Protocol első gameplay videója

|

Letaglózó gore-fesztivált hoz a Dead Space fejlesztőjének új játéka.

Hirdetés

A néhány nappal ezelőtti State of Playnek hála már örömködhettünk egy kört a decemberben érkező The Callipso Protocol, az eredeti Dead Space vezető producerének új TPS-horrorja miatt, amely egy elképesztően vérbő kedvcsinálóval mutatta meg magát a Sony rendezvényén.

A Striking Distance Studios műhelyében formálódó játék szerencsére a Summer Game Festen is felbukkant, ezúttal egy rövid gameplayjel nehezítve meg a várakozást.

Hirdetés

A betekintő két jelenet mutat meg a The Callisto Protocolból, az első főszereplője pedig egy gravitációs fegyver, és már ennyiből is biztosra vesszük, hogy irtó szórakoztatóvá teszi majd a Jupiter holdján bonyolódó darálásokat. A trailer második fele szintén nem okoz csalódást, ebben a főhős, Jacob Lee különösen csúfos halála sokkolja a gyenge gyomrú közönséget, akiknek egyértelműen nem ez lesz a kedvenc játékuk.

Az Unreal Engine 5 által hajtott The Callisto Protocol 2022 december 2-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One és Series-konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)