Hirdetés

A Monster Hunter film is késni fog

|

Hatalmas csapás érte ezzel a film- és játékvilágot. Még nem tudjuk, hogy fogjuk kibírni a jövő évig Milla Jovovich nélkül, de a Monster Hunter filmes adaptációra várnunk kell.

Hirdetés

Bármennyire is szeretnénk megfeledkezni róla, bizony még mindig készül a Monster Hunter film Milla Jovovich főszereplésével. Az eredeti tervek szerint már idén szeptemberben láttuk volna azt a mozikban, de hivatalosan meg nem nevezett okok miatt csúszik a megjelenés. Az új premierdátum 2021. április 23., ami azért jelentős csúszásnak tekinthető.

Hirdetés

A Monster Hunter filmet az a Paul W.S. Anderson rendezi, akinek az 1995-ös Mortal Kombat filmet és a Resident Evil filmszériát köszönhetjük. A sztori szerint Milla Jovovich átrepül egy portálon és egy idegen bolygón landol, ami tele van szörnyekkel, így egy helyi szörnyvadász segítségével próbál túlélni.

A Monster Hunter film forgatása már befejeződött a COVID-19 járvány kitörése előtt, de ettől még állhat a járvány a késés mögött. Ti csalódottak vagytok a csúszás miatt, vagy az eddigi tapasztalatok okán egészséges távolságtartással kezelitek a művésznő legújabb alkotását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)