Hirdetés

A Monster Hunter film kínai előzetesében már a cuki macskanépség is felbukkan

|

A palicók sem maradtak ki a Monster Hunter mozi legújabb kedvcsináló videójából.

Hirdetés

A Monster Hunter-rajongóknak nem kell bemutatni a palicókat, ezeket a végtelenül aranyos, macskaszerű lényeket, akik bátran elkísérik a játékosokat az ormótlan szörnyetegek elleni harcba, két küldetés között pedig gasztronómiai remekműveket dobnak össze számunkra a konyhában.

Nos, ahogy azt sejteni lehetett, ők sem maradnak ki Paul W. S. Anderson Monster Hunter filmjéből. Az idén decemberben érkező Monster Hunter (igen, ezt a filmet valamiért még mindig nem tolták el 2021-re) nemrég új, kínai előzetest kapott, meg is osztjuk veletek a felemelő élményt.

Hirdetés

Szokás, hogy az amerikai és nemzetközi trailerek mellett azok a filmek, amelyeknél durva bevételeket várnak az ázsiai országban, dedikált kínai promóvidókat is kapnak, de szerencsére egyrészt az alábbi videó angol hanggal került fel a világszőttesre, másrészt pedig ahogy szoktuk, most is magyar feliratot varázsoltunk rá, így a nyelvi korlátok sem jelenthetnek akadályt. 

Sajnos a videó csak 720p-s, de a palicók szerencsére nem csak full HD-ben végtelenül cukik.

A Monster Hunter - Szörnybirodalom (tényleg ez a magyar cím, ne ránk nézzetek rosszalló tekintettel) december 3-án érkezik meg a hazai mozikba - hacsak időközben utol nem éri a sorsa, és el nem halasztják ezt a filmet is 2021-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)