Hirdetés

A Monster Hunter film teljes előzetese alapján sem ez lesz az év filmje

|

Még abban az évben sem pályázhat jó eséllyel erre a címre a Monster Hunter, amiben szinte az összes nagy címet elhalasztották.

Hirdetés

Már az első pillanattól fogva mérsékelten lelkesedünk a Monster Hunter filmes adaptációja iránt, mivel az a Paul W.S. Anderson rendezi, aki a Resident Evil franchise-ból egy sokáig futó, de minőségét tekintve sok kívánnivalót hagyó filmszériát készített. 

Némi reményt adhatna, hogy egyébként ő maga is nagy rajongója a Capcom sorozatának, de ez persze önmagában nem elég ahhoz, hogy szórakoztató film készüljön.

Hirdetés

Milla Jovovich és társai egy másik világba kerülnek át, ami tele van mindenféle szörnyekkel, melyek nem túl lelkesek az újoncok érkezése miatt. A CGI még nem is olyan borzasztó, de a színészi játék és a beszólások... Nézzétek meg ti is azért a videót.

A Monster Hunter - Szörnybirodalom premierje 2020. december 3-ára várható, de még könnyen elhalaszthatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)