Hirdetés

A Mortal Kombat film írója a Far Cry 3-at is megfilmesítené

|

Emlékeztek még rá, hogy mit is jelent az őrültség fogalma?

Hirdetés

A Mortal Kombat filmes rebootjáért felelős Greg Russo előszeretettel dolgozik a gaming világ nagyjainak adaptálásán. Jelenleg ugyan a verekedős klasszikus összerántásával van elfoglalva, de közben dolgozik egy Saints Row és egy Space Invaders projekten is. A jövőben egy másik játék adaptálását, a Far Cry 3-at is a nyakába venné.

Kíváncsi érdeklődök faggatták az írót arról, hogy mely címeket vinné még szívesen a nagy vászonra. A válasz meglehetősen egyértelmű volt:

"Far Cry 3. Nincs kérdés. A valaha volt egyik legjobb játék. Mit szóltok hozzá Ubisoft?"

A Far Cry 3 több díjat is beszedett megjelenésekor köszönhetően az érdekes sztorinak, a stílusos prezentációnak, és a nyílt világ élményének. A legtöbbünk a mai napig vissza tudná mondani Vaas monológját az őrültségről, ami tökéletesen megmutatja, hogy mennyi személyiség is volt ebben a lövöldében.

Hirdetés

Egy modern Far Cry címet adaptálni ugyanakkor nem lenne a legegyszerűbb dolog a világon. Jason Brody trópusi kalandjának sztorija elég szoros, de a nyílt világ megbonyolítja a történet lefolyását.

Ettől függetlenül kíváncsiak lennénk rá, hogy hozzáértő kezek között milyen film lenne belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)