Hirdetés

A Mortal Kombat film új videójában beleshetünk a kulisszák mögé

|

Egyúttal vadonatúj jeleneteket is láthatunk és elhangzik a "Flawless Victory".

Hirdetés

Jövő héten bemutatkozik a legújabb Mortal Kombat film, amelyről már beérkeztek az első kritikák: ezek szinte kivétel nélkül dicsérik a harcok koreográfiáját és a kaszkadőrök munkáját, míg a sztorit gyengécskének tartják.

A hangsúly úgyse a történeten van, hanem a látványos és véres összecsapásokon, erre pedig több videóval is szeretne minket ráhangolni a Warner Bros. A közelmúltban egy a szereplőgárdára koncentráló összeállítással tesztelték a türelmünket, ezúttal pedig a forgatásba és a széria esszenciájának elkapásába leshetünk bele néhány pillanat erejéig. 

Többek között a rendező, Simon McQuoid és a főbb szereplőket alakító színészek, például Mehcad Brooks (Jax), Joe Taslim (Sub-Zero) és Hiroyuki Sanada (Scorpion) mesélnek róla, hogy milyen a Mortal Kombat világát és karaktereit a vászonra álmodni, illetve mit tesznek hozzá a filmhez magukból.

Hirdetés

Taslim például a stábtagok szerint mindenki másnál gyorsabb volt, annyira, hogy néha meg kellett kérni, hogy lassítson kicsit. Van ott még pár érdekesség, ahonnan ez jött:

A Mortal Kombat film április 23-án kerül az amerikai mozikba és az HBO Maxra egyszerre, a hazai premier viszont egyelőre még várat magára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)