Hirdetés

A Mortal Kombat film új werkvideója a sokszínű szereplőgárdát ünnepli

|

Erős a gyanúnk, hogy az áprilisunk filmes fronton jó eséllyel az új, keményen korhatáros Mortal Kombat film körül fog forogni.

Hirdetés

Noha nemrég, ha minimálisan is, de mégis odébb tolták a Mortal Kombat amerikai mozi- és streampremierjét, az április filmes fronton valószínűleg így is a vadiúj játékadaptációról fog szólni - persze csak miután lecsengett a mozikban parádésan nyitó Godzilla Kong ellen körüli hype.

Maximumra tekert promóciós gépezete részeként a Warner az eddig közzétett előzetesek mellé egy új werkvideót is debütáltatott, ami a mára azért már rendesen megszokott zúzda mellett nem felejtette el megünnepelni sokszínű szereplőgárdáját sem, filmbéli és színfalak mögötti felvételein túl pedig például a Nathan Jones által megformált Reikót is új szemszögből mutatja meg.

Hirdetés

Nagyon valószínű, hogy az áprilisra tervezett hazai mozipremiernek, mivel még mindig nem nyithatnak az itthoni termek, búcsút kell intenünk, mindenesetre április 23-án az amerikai vásznakon túl az HBO Maxre is megérkezik a lehetőségeihez képest így is kőkeményen korhatáros darab.

Alant tehát a szóban forgó werkvideó, melynek megnézése után mindenképp írjátok meg kommentben, hogy ennyi kétes minőségű videojátékfilm után is bíztok-e még a filmben. A további 2021-re várható játékadaptációkról ide kattintva olvashattok részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)