Hirdetés

A Mortal Kombat széria atyja meghatódott a The Last of Us sorozat egyik jelenetén

|

Ed Boon Twitteren osztotta meg, hogy mennyire örült egy cameónak.

Hirdetés

A The Last of Us sorozatváltozata az HBO egyik legminőségibb tartalma, amely talán nem mindig találja el legmegfelelőbben az arányokat, de hétről-hétre beszédtémát ad a sajtónak, a rajongóknak és azoknak is, akik csak most ismerték meg Joel és Ellie történetét.

Azt már Craig Mazin és Neil Druckmann is hangsúlyozta, hogy egy az egyben nem lehet adaptálni egy videojátékot a médiumok különbözősége miatt, ugyanakkor amiben lehet, ott igyekeznek hűek maradni az alapanyaghoz, a The Last of Usszal játszók pedig számos jelenetet és dialógust ismerhettek fel - ilyen például a Left Behind DLC beépítése is, amellyel Ellie múltját ismerhetjük meg közelebbről és érthetjük meg kicsit jobban a motivációit.

Hirdetés

A The Last of Us sorozat hetedik részében kerül erre sor, amelyben egyúttal egy új karakter is felbukkan, Riley, akivel egy plázába ugranak el, ahol rábukkannak egy legendás Mortal Kombat 2 árkádgépre, és mivel van náluk egy csomó aprópénz, lelkesen dobálják is bele és játsszák a meccseket. A Mortal Kombat 2-re már korábban is volt utalás a sorozatban, így már az is világossá vált, hogy honnan ismeri Ellie ezt a klasszikus verekedős játékot.

Ez a jelenetsor nemcsak a Mortal Kombat széria kedvelőit töltötte el kellemes nosztalgiával, hanem a játék egyik atyját, a NetherRealm Studiost vezető Ed Boont is, aki Twitteren árulta el, hogy nem emlékszik rá, mikor rántotta be utoljára őt egy sorozat annyira, mint a The Last of Us, ezért hatalmas öröm volt számára, amikor felbukkant a Mortal Kombat 2 benne.

Boon posztjára válaszolva Druckmann elmondta, hogy már nagyon várta, hogy kollégája miképpen fog reagálni az árkádgépre, és egyúttal megköszönte neki, hogy minden alkalmat felejthetetlenné tett, amikor kihagyta a sulit. Ez az egész pedig nem is lehetne aktuálisabb, hiszen nemrég derült ki, hogy idén a Mortal Kombat 12-t fogják bemutatni Boonék.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)