Hirdetés

A Mortal Kombat Trilogy rajongói Unreal Engine 5 remake-je annyira jól néz ki, hogy azonnal követeljük

|

A jogtulajdonosokat próbálja meggyőzni egy rajongói fejlesztőcsapat, hogy elkészíthessék a Mortal Kombat Trilogy 4K-s változatát. Mellettük állunk!

Hirdetés

Sonic Mania esetében megvalósult az a rendkívül ritkán látott felállás, hogy a franchise kiadója egy jól ismert sorozat múltjáért rajongó fejlesztőkkel készített egy új (igaz, erősen retro-ihletésű) játékot, de a legtöbbször a jogtulajdonosok inkább a különböző rajongói játékok fejlesztésének leállítását szokták kérni. Egy fejlesztőcsapat annak ellenére próbálja tető alá hozni a Mortal Kombat első három részének felújítását, hogy a Warner Bros. egyszer már nemet mondott nekik.

Az Eyeballistic csapata azon fáradozik, hogy az első három, árkádjátékként megjelent rész otthoni konzolokra kiadott gyűjteményét, a Mortal Kombat Trilogyt modernizálják a szükséges mértékben ahhoz, hogy akár egy 4K-s kijelzőn is jól mutasson, de amennyire lehet, megtartsák az eredeti művészeti stílust.

Hirdetés

Erről novemberben néhány állóképet osztott meg a verekedős franchise rajongóiból álló csapat, amit most néhány videó követett. Ezeken nem harcolnak a karakterek, hiszen az Eyeballistic valószínűleg még csak az egy helyben álló karakterek animációival készült el, de a modelleket és a pályákat ezek is jól szemléltetik.

A két videó egyébként egy petíciónak hivatott még nagyobb lendületet adni, amiben a csapat ismét arra kéri a Mortal Kombat jogtulajdonosait, hadd készítsék el az Unreal Engine 5-ös remastert. Ebben leírják, hogy 2016-ban már megpróbálták egyszer tető alá hozni a projektet, amiben Ed Boon támogatta is őket, ám a Warner Bros. szerint a százezer eladott példányt sem értné el a ráncfelvarráson átesett trilógia, így nem érné meg az elkészítése.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Eyeballistic csapata azzal érvel a projekt újbóli megfontolása mellett, hogy az utóbbi öt évben sokkal profibb fejlesztőstúdióvá váltak, így megfelelő minőségben tudnák modern konzolokra hozni a klasszikus verekedős élményt.

A kezdeményezés jelenleg kicsit több, mint tizenötezer virtuális aláírásnál jár, így az alkotók még messze járnak a százezer szignótól, amivel úgy gondolják a Mortal Kombat Trilogy rajongói felújításának alkotói, hogy érdemes lenne ismét felkeresni a kiadót. Igaz, a petíció szövege szerint ekkor is a közösségi finanszírozás eszközéhez folyamodnának, hogy még biztosabbá tegyék a remaster pénzügyi helyzetét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)