Hirdetés

A nap, amikor Tony Hawk beugrik egy Tony Hawk's Pro Skater tribute zenekar koncertjére

|

Lehet egy játéknak saját tribute bandája? Nos, a Tony Hawk's Pro Skater esetében simán!

Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater játékok hatalmas sikert arattak a 2000-es évek hajnalán, és nem csak azért, mert menő trükköket verethettünk személyi sérülések elszenvedése nélkül. A hangulathoz sokat hozzátettek a betétdalok is: a játékokba bekerült válogatások tökéletesen összefoglalták a '90-es évek végét és a 2000-es évek elejét. Erről a legendás élményről Paca kolléga is megemkékezett a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 teszt keretein belül, olvassátok el!

A Pro Skater albumok rockzenéit több feldolgozásokat előadó tribute banda is használja, ezek között pedig a The 900 is ott van. A gördeszkatrükkről elnevezett csapat épp egy veretős koncertet tartott a londoni Haggerstonban, amikor a Pro Skater címszereplője hirtelen felbukkant.

Hirdetés

Maga Tony Hawk is csatlakozott a srácokhoz, és pár dal erejéig meggyötörte a sokéves deszkázással megedződött tüdejét.

Szerencsére felvételek is készültek az alkalomról:

Sokan vitatták egyébként, hogy ez Tony volt-e vagy sem, de a mester gyorsan tisztázta a dolgot egy retweettel.

Az internet és a deszkás közösségek sztárja már aktívan nem veszt részt nagyobb versenyeken, így gyakorlatilag éli a nyugdíjas celebek mindennapjait. Jó látni, hogy boldog, aktív, és még mindig akkora partiarc, mint régen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)