Hirdetés

A nap videója: Henry Cavill PC-t épít

|

Egy Ryzen 9-es processzort és egy RTX 2080 Ti-t választott, de voltak nehézségei az összerakásnál.

Hirdetés

Cavill nagy gamer, a The Witcher 3-at és a Total War: Warhammer 2-t is többször végigjátszotta, és úgy gondolja, videojátékokkal tölteni az időt sokkal jobb, mint túrázni menni. Egyebek mellett ezért is kedves a szívünknek a Supermant és Geraltot is megformáló színész, de a mostani videójával szintet lépett.

Hirdetés

Instagramra tette fel azt az 5 és fél perces videót, amiben láthatjuk, a kibontástól milyen nehézségek árán jut el a kész gépig. Érdemes felkészülni arra, hogy néhány mozzanatnál megállhat a szívetek; nem talál be elsőre a CPU-val, szétesik a gépház, de minden nehézség ellenére valahogy azért csak összehozza. Mind átéltük ezt, Henry, semmi baj.

Bár a termékeket valamelyest kitakarta, látszik, hogy a proesszor egy Ryzen 9 3900X vagy Ryzen 9 3950X, a kártya pedig egy ASUS GeForce RTX 2080 Ti OC. Nem rossz választás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)