Hirdetés

A Naughty Dog a COVID-19 miatt megváltoztatta a The Last of Ushoz kapcsolódó ünnepnap nevét

|

A koronavírusjárvány tükrében úgy érezték, nem lenne továbbra is ildomos a korábbi néven illetni egy ünnepnapot.

Hirdetés

Hét év után döntött úgy a Naughty Dog csapata, hogy átnevezik az Outbreak Dayt, vagyis a The Last of Us széria ünnepnapját. A játékokban ezen a napon tört ki az embereket gyilkos gombákká sorvasztó "Cordyceps Brain Infection", vagyis a széria rusnya kórsága. A sztori szerint a pandémia 2013. szeptember 26-án robbant ki, éppen ezért a The Last of Us rajongók minden évben ugyanezen a napon ünnepelték meg a játékot, ez volt az Outbreak Day. Nos, idén az alkotók változtattak ezen.

2020-ban már The Last of Us Day keretein belül folyik az ünneplés. A Naughty Dog illetékesei elmondták, úgy érezték, hogy a COVID-19 miatt küszködő világgal szemben nem lenne helyes dolog egy fertőzés kitörésére utaló névvel ünnepnapot tartani.

Hirdetés

Hozzátették azt is, hogy a The Last of Us Day elnevezés igazából sokkal jobban tükrözi azt, amiről szeptember 26-án valójában szó van: ez a név remekül reprezentálja azt, hogy egy folyamatosan növekvő közösség rajong a sorozatért, ami The Last of Us Part II megjelenésének köszönhetően sok millió új taggal bővült.

Ígéreteik szerint egyébként sok izgalmas dologgal készülnek az idei The Last of Us Dayre, ennek részleteit a következő pár napban árulják majd el.

Szerintetek is szükség volt a névcserére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)