Hirdetés

A Netflix elkaszálta a Resident Evil-sorozatot, nem lesz második évad

|

Mint korábban oly sokszor, most is kizárólag a matek érdekelte a Netflixet.

Hirdetés

A Netflixről tudni lehet, hogy egyetlen pillanatig se szemérmeskednek, ha sorozatok elkaszálásáról van szó. Hiába teljesít egy széria úgymond jól, ha nem sikerül hoznia az elvárt számokat (amik a gyártási költség és a licencdíjak fényében kiemelkedően magasak is lehetnek), akkor könyörtelenül elkaszálják az adott produkciót. Nem egy egyébként kifejezetten jó sorozat esett ezen üzletpolitika áldozatául a múltban. 

Arról lehetne vitatkozni, hogy a netflixes Resident Evil is beletartozik-e az "egyébként kifejezetten jó" kategóriába, a Deadline értesülései szerint viszont annyi bizonyos, hogy a folytatással már nem kell számolnunk. A Netflix nem rendelte be a második évadot, keresztet vetett a sorozatra.

Hirdetés

Maga a sorozat ugyebár eléggé szabadon kezelte az alapművet, és egy teljesen új történettel ismertette meg a nézőket: a cselekmény két idősíkon futott, egyrészt megnézhettük a New Raccoon Cityben történt eseményeket, másfelől pedig ezzel párhuzamosan a 14 évvel későbbi világ történéseit is láthattuk. 

A GameStar kritikájában HP sorra vette a sorozat hibáit, de kitért arra is, hogy még így is ez volt talán az eddigi legelviselhetőbb adaptáció, bár kétségtelen, hogy egyáltalán nem volt magasan a léc.

Ti sajnáljátok, hogy sosem készülhet el a Netflix-féle Resident Evil második évada, vagy kár is lett volna folytatni a sorozatot?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)