Hirdetés

A Netflix is készül a Summer Game Festre

|

A streamingszolgáltató bejelentésekkel, trailerekkel és hírekkel veszi ki a részét a nyári őrületből.

Hirdetés

Geoff Keighley, a Summer Game Fest házigazdája korábban arról beszélt, hogy igazi meglepetésekkel is készülnek idén, a Netflix egyik közleménye pedig arra utalt, hogy ki szeretnék magukat próbálni a videojátékok világában is. Úgy tűnik, hogy a két szándék egymásra talált, ugyanis Keighley Twitteren jelentette be: az eseménysorozatuk részévé vált a Netflix Geeked Week: Gaming nevű eventje is. 

Hirdetés

A Netflix már a közelmúltban megerősítette, hogy a Netflix Geeked Week keretében június 7. és 11. között egy rakás hírrel, bejelentéssel és látnivalóval készülnek a közelgő tartalmaik kapcsán, a dedikált hetük megkoronázásaként pedig pénteken Keighley is csatlakozik a streamingszolgáltatóhoz, hogy a játékokhoz kapcsolódó filmekkel és sorozatokkal foglalkozzanak. Az esemény hazai idő szerint június 11-én, 18:00 és 19:00 között lesz, nem sokkal a 21:00-től kezdődő Koch Media bemutató előtt. 

Bár Keighley nem árulta el, hogy mikre számíthatunk a műsortól, azonban a Netflix korábban a Geeked Week promóciós képével lelőtte, hogy a The Witcher/Vaják, a Resident Evil franchise és a The Cuphead Show biztosan ott lesznek, és meglepő lenne, ha a novemberben érkező Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R kimaradna. Korábban a streamingplatform olyan projekteket is beharangozott, mint a Tomb Raider anime vagy a Sonic sorozat, szóval lesz miről mesélniük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)