Hirdetés

A Netflix megvillantott három Ubisoftos sorozatot, például a Splinter Cellt is

|

Sam Fisher animációs formában tér vissza, de nem ő az egyetlen.

Hirdetés

Mondanánk, hogy nevetséges, amit szegény Sam Fisherrel művel a Ubisoft, ha nem lenne közben hihetetlenül szomorú. A Splinter Cell széria szebb napokat is látott főszereplője szinte már a müzlis dobozon is felbukkan, de a 2013-as Blacklist óta nem kapott lehetőséget újabb saját játékban bizonyítani - pedig a rajongók minden évben rendületlenül könyörögnek érte. Minden alkalommal felcsillan a szemünk, amikor meghalljuk a Splinter Cell nevet, aztán a legendás lopakodó kiköt a Rainbow Six: Siege egyik szezonjában vagy éppen egy VR-játékban.

Hirdetés

A tragikus összképen talán a Netflixre készülő animációs sorozat szépíthet. A Derek Kolstad (John Wick, Senki) kreatív vezetésével megvalósult projektben annyira bízott a streamingszolgáltató, hogy rögtön két évadot rendelt be belőle, összesen 16 epizódot, ennek ellenére nem kaptunk belőle egyetlen ízelítőt vagy klipet sem. Talán a Ubisoft konferenciára tartogatják a nagyágyút, mindenesetre a Netflix Geeked Week keretében csak az alábbi képet láthattuk, amelyen egy idősebb Sam Fisher szerepel.

Emellett a Netflix két másik Ubisoft-projekt felett is bábáskodik. Készül például egy vadonatúj Far Cry animációs sorozat náluk, amelynek egyedül a logóját voltak hajlandóak leleplezni, íme: 

Jön továbbá a Far Cry 3: Blood Dragon szellemi örököse, a Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix című animációs sorozat is, amelyen Adi Shankar (Castlevania, Dredd) dolgozik és 6 epizódban bontakozhat ki.

Melyiket várjátok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)