Hirdetés

A Netflix Resident Evil animációs sorozatában ismerős szinkronhangoknak örülhetünk

|

Ha szerettétek a Resident Evil 2 remake-jét, akkor van egy remek hírünk a számotokra a Resident Evil: Infinite Darkness kapcsán.

Hirdetés

A Netflix nemrég bejelentette, hogy a 2021 folyamán érkező Resident Evil: Infinite Darkness animációs sorozatban ugyanazok a szinkronszínészek kapták Leon Kennedy és Claire Redfield szerepét, mint akik a 2019-es Resident Evil 2 Remake-ben megszólaltatták a karaktereket. Ezzel párhuzamosan egy új képet is villantottak a szériáról, melyen a két főhős mellett pár helikopter, illetve a Fehér Ház látható.

Sajnos a pontos premierdátumot továbbra sem kötötték az orrunkra, de az biztos, hogy még idén megkapjuk az új Resident Evil sorozatot. 

Hirdetés

A Resident Evil 2 Remake után tehát ismét Nick Apostolides lesz majd Leon Kennedy, Claire Redfield pedig Stephanie Panisello hangján szólal meg a szériában. Maga a történet 2006-ban játszódik, pár évvel a Resident Evil 4 videojáték eseményei után. Leonnak valamiféle titkos, kiszivárgott információk után kell nyomoznia, melyek a Fehér Házból kerültek illetéktelen kezekbe. Ahogy azt sejteni lehet, a kutatás során persze hamar zombik keresztezik majd Leon és Claire útját, de ez valószínűleg senkinek sem okoz komolyabb meglepetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)