Hirdetés

A netflixes Resident Evil sorozatnak van egy titkos előzetese is, ami új részleteket mutat

|

A nemrég debütált Resident Evil videóban egy QR-kódot és egy weboldal linkjét is elrejtették a készítők, ahol egy új trailer vár minket sok új részlettel.

Hirdetés

Egyelőre nehéz eldönteni, hogy bízhatunk-e a Netflix élőszereplős Resident Evil sorozatában, a produkció azonban visszafordíthatatlanul közeledik, tegnap már az első előzetest is megkaptuk. Az érdemben alig 1 percnyi akciót nézve könnyen figyelmen kívül hagyhattunk fontos információkat, szerencsére azonban az interneten nagyon szemfüles emberek vannak, akik alaposan kielemezték, hogy mi látható a videóban.

A Netflixre készülő Resident Evil sorozatért Andrew Dabb felel, akit legtöbben talán az Odaátból ismerhettek. Na persze nem szereplőként, hanem showrunnerként működött közre az utolsó négy évadnál.

Hirdetés

A most készülő Resident Evil sorozatban többek között Ella Balinskával is együtt dolgozik majd Dabb, akit olyan színészek támogatnak, mint Turlough Convery, Paola Nunez, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Tamara Smart, vagy épp Lance Reddick, aki a rosszfiút, Albert Weskert alakítja majd. Íme az első kedvcsináló:

Aki tegnap szemfüles volt, észrevehette, hogy az előzetes egy weboldal címet és egy QR-kódot is rejt. Ezeket felkeresve egy újabb előzetest találhatunk, ami ugyan felhasznál részleteket a nyilvános videóból, számos új információval is szolgál.

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Netflix egyszerre két idővonalon meséli majd a történetet, most azonban már azt is tudjuk, hogy pontosan mi vezet az újabb zombi apokalipszishez. Albert Wesker egy titkos laborban épp gyógymódot keres az OCD-re és a szorongásra, ehhez pedig természetesen a T-vírust használja fel. Talán nem meglepő, hogy a kísérlet kudarca fullad... na de megspóroltuk nektek a keresést, itt a második kedvcsináló:

A rejtett előzetes azt is megerősíti, hogy néhány korábban már megismert szörnyeteg is visszatér, Andrew Dabb pedig azt is elárulta, hogy a műsor a videojátékos univerzumban játszódik, persze ez számtalan kérdést felvet a látottak fényében. Valószínűleg a kérdéseinkre már csak július 14-én kapunk választ, mikor a Resident Evil legújabb fejezete végre befut a Netflix kínálatába.

Nektek tetszik a koncepció, vagy szerintetek ez is a kukában végzi?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)