Hirdetés

Patkányokkal díszített Xbox One X-et sorsolnak ki az A Plague Tale: Innocence fejlesztői

|

A szerencsés nyertes egy egészen különleges, a játék témájához kitűnően passzoló konzolt vihet haza.

Hirdetés

Már elérhető az Asobo Studios középkori alkotása, aminek középpontjában egy testvérpár nem túl vidám kalandjai állnak. A fejlesztők pedig a játék témájához igazodva készíttettek egy nem mindennapi konzolt, amit valaki most meg is nyerhet.

Hirdetés

Az A Plague Tale: Innocence a pestisjárvány kellős közepén játszódik, így központi szerepet játszanak benne a patkányok, és a jelek szerint ezt egy kicsit kézzelfoghatóbb formában is meg szerették volna örökíteni a fejlesztők. Így hát felkérték a Random Print csapatát, hogy készítsenek egy különleges dizájnú Xbox One X-et, és a végeredmény bizony elég durva lett.

Az egyedi konzol tetején megtalálható a játékban lévő De Rune család szimbóluma, körülötte pedig csak úgy hemzsegnek a patkányok. Természetesen a kontroller is fel lett tupírozva, ami így tökéletesen kiegészíti a gép küllemét. Ha szívesen hazavinnétek ezt a pakkot, akkor mindössze annyit kell tennetek, hogy bekövetitek a játék Twitter-oldalát, majd retweetelitek a posztot, és máris részt vesztek a sorsolásban. A nyereményjáték május 23-án zárul, szóval még van időtök becsatlakozni.

Az alábbi galériában pedig közelebbről is megcsodálhatjátok a gépet és a kontrollert.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)