Hirdetés

A PlayStation 5 bemutató előadói szerintetek is CGI-karaktereknek tűntek?

|

A PlayStation 5 első játékait, és magát a konzolt is leleplező előadásával rengeteg nézőt sikerült összezavarnia a Sonynak.

Hirdetés

Egy pillanatig sem ítélünk el senkit, akiben furcsa gondolatok motoszkáltak, miközben élőben követte a PlayStation 5 bemutatóját, mert a mi fejünkben is megfordult, hogy valami nem stimmel a játéktrailerek között megszólaló emberekkel. Még a közös csetben is felmerült, hogy jól látjuk-e, amit látunk, vagy baj van a szemünkkel. Szó mi szó, úgy festettek, mint holmi nagyon élethű, de a valóságostól egy hajszállal mégiscsak elütő, és emitt a nézőben kényelmetlen érzéseket ébresztő CGI-karakterek.

Hirdetés

Ennek egyébként több oka is lehetett a livestream tökéletlen minőségétől kezdve a fekete háttéren és a különös hatást keltő fényelésen át egészen valamilyen digitális utómunkáig, de a futótűzként terjedő teóriának az is jókora lendületet adhatott, hogy egyesek szimplán figyelmen kívül hagyták, hogy a játékokra vonatkozott a kiírás, miszerint a látottakat PlayStation 5-ön rögzítették.

A Polygon megkérdezte a Sonyt, hogy manipulálták-e a felvételeket, esetleg a megvilágítással csináltak-e valamit, amire az a válasz érkezett, hogy mindegyik megszólaló beszédét az otthonában rögzítették. Nagyon is valószínű tehát, hogy a fekete háttér, az arcoknak csillogó, plasztikus hatást kölcsönző fényelés mind azt a célt szolgálta, hogy egységesítsék a feltehetően különböző minőséget képviselő felvételeket.

Kicsit Detriot: Become Human érzésünk volt ettől, nektek is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)